KEITÄ ME OLEMME?

Opettajamme

Kaikki tutorimme ovat itsekin opiskelijoita, emmekä väitäkään olevamme pedagogiikan ammattilaisia, mutta jokainen tutor osaa opettaa omia aineitaan erittäin hyvin.

Tutoreita tulee ja menee; jotkut ovat pysyneet mukanamme jo alusta lähtien ja toiset vasta aloittavat uraansa meillä. Toisilla on aikaa vain yhdelle oppilaalle kun taas toiset opettavat monia samaan aikaan.

 

”Tutor Trio on lukiossa ollessani aloitettu yritys, joka pohjautui ensin kahvipalkalla opetettuihin tunteihin. Sittemmin siitä tuli totisempaa ja tutoreiden verkosto oli aluksi lähipiirini, jotka olivat kaikki menestyneet erityisen hyvin koulussa.

Myöhemmin opettajia tuli lisää muiden verkostojen kautta, ja nyt me olemme jo iso joukko opinnoissaan menestyneitä opiskelijoita, jotka auttavat mielellään muita. Tuntihintamme pysyvät alhaisina, koska me emme tarvitse yhtä paljon palkkaa kuin työssäkäyvät.”

Aarre Elmeri Pälikkö, perustajajäsen

Ympäristöystävällisyys

Ilmastonmuutoksen hidastaminen vaatii tekoja pienimmiltäkin

Vaikka olemmekin pieni palveluyritys, jolta ei sen kummemmin päästöjä synny, olemme kuitenkin sitoutuneet sen pienenkin kompensoimiseen. Lahjoitamme rahaa ympäristönsuojeluun ja kompensoimme omat vuosittaiset päästömme yrityksenä.

Käytämme myös liikkumiseen lähes ainoastaan julkista liikennettä, ja siitä onkin hyvä ilmoittaa avuntarpeen yhteydessä, jos julkinen liikenne ei kulje kovin hyvin opiskelijan luokse.

Suvaitsevaisuus

“The highest result of education is tolerance”
Helen Keller

Suvaitsemme kaikkia ihmisiä. Emme hyväksy syrjintää missään muodossa, ja mukanamme onkin jo niin LGBT+ yhteisön kuin eri etnisten ryhmien jäseniä opiskelijoina ja opettajina.

Emme täten myöskään suostu opettajien valikointiin minkään edellämainitun perusteella.